onsdag 17 april 2013

Inbördingar

Nu sen jag har börjat jobba har jag tänkt att jag ska komma igång och skriva. Lite mer strukturerat, och lite mer helt enkelt. Men det är svårt. Jag saknar ett sammanhang. Jag saknar framför allt mitt sammanhang, mina skrivmänniskor som numera också är mina bloggmänniskor, bland annat Lotta, Mia och Jessi. Vi testade en gång att köra en runda över Skype, men det funkade inte särskilt bra. Så nu säger jag det, kom hit vänner! Kom till Göteborg och skriv med mig i sommar! Övertalningskampanjens första skede börjar nu.

Mellanrum och Panorama äter skrivarfrukost sommaren 2010. Idyllen!

5 kommentarer:

Mia Skrifver sa...

Kul skulle det vara. Men det är ju det där med pängar.

när det börjar sa...

Försökte idag minnas när vi sågs senast. Det var så längesen ( förutom Skype)att jag inte mindes det. Det är bedrövligt.

Jag vill!

Jessica sa...

Skrivvänner som blir bloggvänner - men den inbördiga frågan är väl om vi är riktiga vänner? ;) (Ping När det börjar liksom)

Alltså. Det där skulle ju vara HELT fabulous. Om inte annat så för pyjamasföljetongens fortleverne (knappast ett ord va?)

Jenny sa...

Jisses vad härligt det låter! :D

Nina sa...

Jo pängarna, dom är alltid för få. Hade jag varit krösusrik hade jag bjudit er alla.

Ett hopp till en vår

Det är som det brukar vara, månaderna segar sig fram tills de inte gör det, tills de tar ett skutt och barnet plötsligt frågar när är det so...