söndag 23 maj 2010

Besök i hettan















Väderleksprognoserna visar 27 grader för idag, och de senaste dagarna har jag tillbringat i parken bredvid mitt hus med E och Sylvia Plaths dag böcker. Nu är N här på besök i ett par dagar, roligt med besök eftersom det aktiverar mig (jag kände min inre guide växa till liv när vi traskade igenom Covent Garden och Bloomsbury igår kväll). Vet inte ännu vad dagens planer är, men man vill nog inte hålla till i tunnelbanan i den här hettan så det blir säkert en hel del promenerande. Även om det är intressant att vara i en storstad på sommaren skulle jag ha väldigt svårt att bo här året om. Stad och hetta går i några dagar, men åtminstone jag börjar känna hur det rätt så snabbt börjar växa ut fenor på ryggen och allt jag kan tänka på är att simma i havet.


3 kommentarer:

Kristin sa...

Vi är många i Uppsala som också saknar havets närhet o doft.

Jonna sa...

Även i Åbo kan jag sakna havet, fast det bara är en cykeltur till stranden! Så jag skulle säkert bli ganska knäpp i en storstad. Du får ta en dagstur till någon strandstad, typ Brighton eller något mindre turistigt :)

Nina sa...

Som ni kan se i föjande inlägg så går det att simma i London, fast inte är det ju samma sak som havet.

Iskall vår

Det finns inte så mycket att säga om februari, det var en månad som gick fort, den var bättre än januari (krävs iofs inte mycket för att lyc...