tisdag 28 september 2010

"Postmodernism är bullshit!"

Det blåser med fasliga hastigheter här men luften är krispig och klar och trots att jag tvingas trycka in händerna i min alldeles för lilla jacka (detta låter mycket moderiktigt men jackan har jag haft sen jag var 18 så det ligger nog andra orsaker bakom tightheten) så är det väldigt fint.

Något annat som är fint är min handledning som inleddes idag, det verkar mycket lovande. Det känns bra att veta att det finns någon som kommer att förstå vad jag håller på med. Som kan skämta om Linda Hutcheons definition av postmodernism och samtidigt ge bra tips på hur jag ska skriva för att eventuellt kunna använda min gradu till artiklar i framtiden.

Ett problem bara. Jag börjar misstänka att jag är smått allergisk mot bibbans läsesal. För varje gång jag sitter där får jag slemmiga och konstiga ögon. Mögel? Gamla böcker? Andra studerande? Det är ett mysterium. Jag tänker dock försöka kämpa emot detta gissel eftersom det bästa sättet för mig att bli tillräckligt koncentrerad är att vara omgiven av andra koncentrerade människor.

Inga kommentarer:

Ett hopp till en vår

Det är som det brukar vara, månaderna segar sig fram tills de inte gör det, tills de tar ett skutt och barnet plötsligt frågar när är det so...