fredag 24 september 2010

Halleluja!

Min sista kurs EVER har blivit godkänd vilket betyder att jag kan ta ut mitt kandidatbetyg så fort någon vid ÅA (?) har sett igenom min examensplan. Fy fan vad skönt. Nu kan jag snart på riktigt kalla mig magisterstuderande utan att känna att jag alltid ljuger litegrann. Dessutom skickade jag idag in mitt PM (typ uppsatsplan) med en massa fina formuleringar om konstruktionen av maskulinitet och liknande.

Göteborg har översvämmats av folk från alla håll och kanter, jag har både bongat lite finlandssvenska profiler och Björn Ranelid som brunbränd och nöjd kom traskande ner för avenyn med den blonda kalufsen käckt på svaj. Ikväll blir det Glänta-fest på Världskulturmuséet med ett sjok bokmässobesökare. Helgen kan börja.

4 kommentarer:

Jessica sa...

SKÖÖÖÖÖNT! Grattis, jag är avis!

när det börjar sa...

Grattis!

Anonym sa...

Grattis kära du!! Ha en skön söndag där i framstjärten, här e d också en regnig helg, tycker d finns så många städer som har rykte om sig att vara regniga; London, Gbg, Berlin.. Kram/Hilldur!

Nina sa...

Tack tack, tänker dock att jag kanske inte borde ropa hejvilt innan jag faktiskt har fått ut pappren, men nu gjorde jag det i alla fall.

Ett hopp till en vår

Det är som det brukar vara, månaderna segar sig fram tills de inte gör det, tills de tar ett skutt och barnet plötsligt frågar när är det so...